DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ

1964 yılında İstanbul'da doğdu.1987 yılında Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümünü bitirdi.1990-2000 yılları arasına SEKA da çeşitli görevlerde bulundu.31.01.2000 tarihinden itibarem DMO Genel Müdürlüğünde değişik görevlerde bulunan Sendikamız Disiplin Kurulu Başkanı YAVAŞIN,aynı kurumun İnsan Kaynakları Daire başkanlığı görevini yürütmekte olup,evli ve iki çocuk babasıdır.

1972 yılında Adana’da doğmuş olmakla birlikte Nevşehir ili, Gülşehir ilçesi nüfusuna kayıtlıdır. İlk, orta ve lise tahsilini İstanbul’da tamamladı. 1990 yılında Çukurova Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünden, 2000 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe Finansman bölümünden mezun oldu. 2006 yılında Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü’nde (TODAİE) Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yapmış olup, ulusal bir kongrede sunulmuş ve yayınlanmış bir bildirisi ile birisi ulusal, birisi de uluslar arası dergide yayınlanmış iki makalesi bulunmaktadır. TODAİE ve Çin Halk Cumhuriyeti Personel Bakanlığı işbirliği ile Çin’de düzenlenen İnsan Kaynakları Yönetimi ve Elektronik Devlet konulu seminer ile yurtiçinde farklı kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen kişisel gelişim, insan kaynakları yönetimi ve bilgi sistemleri konularında muhtelif eğitimlere katıldı. Ayrıca İller Bankası personeline yönelik olarak farklı tarihlerde düzenlenen seminerlerde etik, kamu sendikacılığı ve personel mevzuatına ilişkin eğitimler verdi. Özel sektörde muhtelif şirketlerde görev yaptıktan sonra 1995 yılında Sümerbank A.Ş.’de (bankacılık sektöründe) kamu hizmetine başladı. Bankanın özelleştirilmesi nedeniyle 1996 yılında İller Bankası Genel Müdürlüğüne atanarak Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığında görev yapmaya başladı. 2003 yılında anılan Başkanlıkta Atama Şube Müdür Vekili olarak görevlendirildi. Bankada yürütülen yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına Sendikal İşler, Emeklilik ve Evrak Müdürü olarak atanmış ve halen bu görevine devam etmekte olup, İlbank Gençlik ve Spor Kulübünde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Sendikamız Disiplin Kurulu Raportör Üyesi olan TEKNECİ, orta düzeyde İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

1964 yılında Trabzon'da doğdu.1982 yılında Samsun İmam Hatip Lisesinden,1990 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.Serbest Avukatlık görevini takiben 2010 yılında Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş.'nden Avukat kadrosunda çalışmaya başladı.Sendikamız Disiplin Kurulu Üyesi olan TANRIVERDİ,2011 yılında Hukuk Danışmanı olarak göreve başladığı Botaş International'da halen Hukuk Müdürü Vekili görevine devam etmektedir.