DENETLEME KURULU ÜYELERİ

1974 yılında Solhan/Bingöl'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bingöl'de tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 1999 yılında mezun oldu. 12.12.2000 tarihinde Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü (TEDAŞ) Teftiş Kurulu Başkanlığında Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı ve Ocak 2006 dönemine kadar bu kurumda sırasıyla Müfettiş Yardımcısı ve Müfettiş olarak çalıştı. Ocak-Aralık 2006 dönem aralığında Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığında Müfettiş, Aralık/2006 - Aralık/2010 arasında da Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü (TEİAŞ) Teftiş Kurulu Başkanlığında Müfettiş olarak görev yaptı. Aralık/2010- Nisan/2015 arasındaki döneminde aynı yerde Başmüfettiş olarak çalıştı.Nisan 2015 tarihine görevlendirildiği TEİAŞ Teftiş Kurulu Başkanlığına 07.07.2015 tarihinde asaleten atandı.09.05.2016 tarihinde TEİAŞ Genel Müdür Yardımcılığına vekaleten atanan ve halen bu görevi devam etmekte olan Sendikamızın Denetleme Kurulu Başkanı ÇALIŞAN, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Sorgun İmam Hatip Lisesindeki eğitimini takiben, 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgeler Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu. 1994-1996 yılları arasında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Stajını tamamladı. 1996-1997 yılları arasında Devlet Muhasebe Uzman Yardımcısı, 1997-2000 yılları arasında Devlet Personel Uzman Yardımcısı , 2000-2004 yılları arasında Devlet Personel Uzmanlığı, 2004-2007 yılları arasında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Vekilliği, 2007-2012 döneminde Sosyal Güvenlik Kurumu İnsan Kaynakları Daire Başkanı ve Emek İnşaat ve İşletme A.Ş. Denetim Kurulu üyeliği, 2012-2014 yılları arasında Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Müşavirliği, 2014 yılında SGK Muhasebe Dairesi Başkanlığı, 2015 yılında Devlet Personel Başkan Yardımcılığı ile aynı yıl Devlet Personel Uzmanlığı görevlerinde bulunan Sendikamız Denetleme Kurulu Raportör Üyesi KAHRAMANOĞLU, 2015 yılında atandığı TÜBİTAK İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı görevini halen sürdürmekte olup,İngilizce ve Arapça bilmektedir.

1962 yılında Ardahan-Posof’da doğdu. 1986 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi- İktisat Bölümünden mezun oldu. 26.02.1981 tarihinde Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü Doğu Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Muhasebe Müdürlüğünde Memur olarak göreve başladı. 01.08.1987-31.11.1988 tarihleri arasında askerlik hizmetini ifa etti. 07.04.1982-15.05.2004 tarihleri arasında Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığında Memur ve Programcı, 15.05.2004-21.01.2018 tarihleri arasında Bilgi İşlem Müdrülüğünde Yazılım Uzmanı olarak görev yaptı. 22.01.2018 tarihinde Personel Dairesi Başkanlığı görevine atanan Denetleme Kurulu Üyemiz Atila BİLİCİ, evli ve bir çocuk babasıdır.